sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Katkos radiohiljaisuuteenHei!
Luulin jo vähän aikaa itsekin että koko blogi on kuollut mutta ehei - pientä laiskuutta ja epäaktiivisuutta vaan. Syynä on se että lähtökohtaisesti tämän piti olla matkailuhenkinen blogi eikä juuri matkailtu vuonna 2014. Tavotteena oli käydä viidessä maassa, missä ei ole tullut käytyä aiemmin. Ei toteutunut eikä ollu ees lähellä. Kaks tuli - Kambodza josta tarinoidaankin jo edellisessä postauksessa - sekä Saksa yhden päiväretken ajalta. Tänä vuonna matkaillaan enemmän se on aika varma jo tässä vaiheessa vuotta.

Mutta koska ei asuta Suomessa, tehtiin lomamatka kesällä Suomeen. Tässä satoa siitä.

Menolennolla oli vähän pidempi vaihto Münchenissä joten mentiin sinne pyörimään päiväksi. Sattu olemaan Pride-kulkue samana päivänä niin mentiin messiin.Suomessa ollessa tehtiin epäkäytännöllinen Helsinki-Tampere-Nokia-Lappeenranta-Kouvola-Mäntyharju-Kouvola-Helsinki-retki vuokra-autolla. Auton vuokraaminen tuli onneksi melko edulliseksi (ainakin verrattuna juniin) toverimme Väänäsjannen ansiosta ja kaiken lisäksi autolla liikkuminen on verrattain kätevää kun aikaa ei ollut kuin puolisentoista viikkoa. Silti vähän liikaa autossa istumista ja hötköilyä - seuraavaa kertaa ajatellen opittu onneksi paljon.

Suomessa parasta on ihmiset ja puistot (Maltalla ei oo juurikaan puistoja missä hengailla ja se on perseestä) joten melko iso osa ajasta kului ihmisten kanssa puistossa hengaillen!

Pyhällä maalla

Kiva nähä teitäki! 

Odotettu jälleenkohtaaminen/kohkaaminen
Puistossa voi keksiä pelejä ja pelata


Hannu, Heikki. Mona ja Saara

Suhittiin kauheeta vauhtia pitkin maata että ehdittäis käydä joka paikassa ja nähdä jokainen mutta ei se tietenkään onnistu. Oli silti ihan kivaa. 

Tässä muisto Lappeenrannasta. 


Kouvolassa oli onneksi yhtä pirteän näköistä kuin aina ennenkin. 

Torilla tavataan! 

Katukuva
Ilahduttavaa oli nähdä vanhoja (ja harvoja) kouvolalaisia kavereita ja käydä terdellä ja yllätysretkellä kattomassa Mikko Alataloa.. Kiitti Ulla tästä odottamattomasta mutta hienosta illasta. 

Ou jee


Äitillä vieraillessa landella pääs onneks soutelemaan ja grillaamaan ja ihmettelemään jännää hylättyä mökkiä. 

MMMMMM

Spooky
Kun äidit ja siskot ja veljet ja kaverit on morjesteltu, oli aika suunnata takaisin. Suomi on muuten vitun kallis maa matkailla vaikkei majotuksista tällä kertaa tarvinut maksaa mitään, erilliskiitos Marika, Minna, Nora ja äidit. 

Tässä vielä randomkuvia matkan varrelta. 

Agenttileikki Helsingin yössä

Kantakuppila ja hienoja ihmisiä

Baarista/puistosta himaan
Paluumatkalla Frankfurtin lentokentän ulkopuolelta löytyi vähän Kouvola-henkinen rakennus. Seuraavana vuorossa on jonkinlainen vuosikertaus Maltalta ja mitä ollaan täällä tehty, 

Loppuun vielä kuva Espoosta missä viimehetkinä käytiin Heikin kanssa puistokaljalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti