sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ja se osa 2

Syksyllä, tai no kesäähän se vielä on syyskuu, oli myös yhden toverin synttärit joita juhlistettiin paattimatkalla Cominon Blue lagoonille.

Saara ja Bob innokkaana odottamassa

Lähtisitkö tämän näkösen kapteenin kyytiin? En minäkään.

Hii o hoi saatana
Osaa se onneks muutaki ku ajaa paattia.

Tuosta! 
Kannella

Hengail

Välikuolema

Damn rightVesi oli onneks lämmintä
Hauska päiväretki, tosin avoin baari aamuysistä alkaen voi uuvuttaa hivenen etenkin tollasessa auringonpaisteessa. Varmasti tulee käytyä vielä ens kesänä silti uudestaan!

Tuon köörin syntymäpäiväsankari ja pari muuta oli syyllisenä myös eräänlaiseen seikkailuretkeen, bussi Golden Baylle ja sieltä rantakivikkoa pitkin.. johonkin. 

Tästä se alkoi
Otoksia matkalta:

Yks rohkea meni uimaan
Aurinko alkoi olemaan laskusuunnassa

Kapeikko


Maisemakuva

Jonomuodostelma

Portaat

Siitä ylös savimäkeä
 Se oli hyvä retki ja hieno tapa käyttää vapaapäivä, etenkin kun marras-joulukuussa - kumpaa tuo nyt ikinä olikaan - on vielä tollaset t-paita-kelit. 

Käytiin myös Marsakalassa kerran hampurilaisten perässä mutta löytyhän sieltä muutakin. Ei paljoa, mutta kuitenkin. Opittiin aiemmin samana päivänä Wikipediasta että Karkkila on Marsakalan joku sisarkaupunki tms. 

Kohta sataa

Veneitä


Saara kiipes 15cm korkeemmalle tähystämään
Sitte löyty patsas missä oli Karkkilan vaakuna! En oo varmaan koskaan käyny Karkkilassa eikä kyllä oo sinne mitään muitakaan siteitä, toisaalta eipä Marsaskalassa ollu paljo muuta kuvattavaa/tekemistä. 

Siinä se on! 

Koko patsas

Teki mieli kiivetä patsaaseen
Bussit ei tietenkää enää kulje sillon kun ollaan menossa kotiin, taksihommiks meni. Tässä vaiheessa siitä oltiin vielä autuaan tietämättömiä. 

Bussipysäkillä
 Naapurisaarella käytii myös yks viikonloppu lomailemassa, lisää siitä vaikka huomenna tai joskus. Nyt Sons of Anarchyä ja suklaakarpaloita mitkä maistuu rusinoilta! 

1 kommentti:

  1. Sanoisin, että jos toi vasaravaakuna on Karkkilan, niin paska vaakuna. Miksi ei ole karkin kuvaa?

    VastaaPoista