Bouffage muuntautuu nyt matkablogista hetkellisesti lifestyle- ja ruokablogiksi koska se on niin saatanan muodikasta. Ei vaan, oikeasti sen vuoksi että seuraavaan matkaan on vitusti aikaa ja tekee mieli kirjottaa blogia.
Niin, katsottiin tuossa taannoin Weedsiä ja siinä mainittiin pizza eggs. Kokeilepa läpällä googlata ja varmasti tulee Weeds vastaan myös jokaisen ohjeen kommenteissa viimeistään. Kyseinen ruokahan siis sisältää kaksi nerokasta ainesosaa, munan ja pitszan, muodostaen pyhän liiton näistä oivallisista eineistä.
Homma alkaa siis tähteeksi jääneestä pitszasta (kirjotan sen sanan noin kompromissinä italialaista avopiirasta tarkoittavan pizzan ja suomalaisen roiskeläppänä tunnetun pitsan välillä). Muniahan kaikilla on aina kaapissa, paitsi meillä koska loput meni tähän projektiin.
Voit mieltymystesi mukaisesti valita minkä vaan pitszan, kunhan sitä on ihan vitusti liikaa että jää yli seuraavan päivän pitszamuniin. Meillä ois ollu viikonlopulta jotain salami-jalopenohommaa mutta tajusin liian myöhään joten kävin ostamassa paikalliselta nakkikioskilta pari slaissia lisää.
Koko projekti saadaan alkuun leikkaamalla pitsza soveliaan kokoisiksi könteiksi:
Kuutiot |
Siellä ne paistuu |
Munat |
Mikä vaan juusto käy |
Kun juusto ja tsilisooshi on pannulla, laitetaan kansi päälle ja mennään röökille. Pelkkä kansikin riittää. Tässä muuten se chilikastike mitä tuohon laitettiin:
Mmm |
Lisää kuorrutetta |
Juustoa |
Kun ateria on valmis, tarjoillaan se mielellään haarukan kanssa.
Voilá! |
Tättädädää!
Ulkonäkö :)
VastaaPoistaeiks oo kaunis ruoka vai?
VastaaPoistaSiis tietysti!
Poista