perjantai 5. huhtikuuta 2013

Mennäänpä ajassa taaksepäin

Suurin hankaluus tässä koko blogin kirjottamisessa matkailuun yhdistettynä on se että ei oo juuri väliä koskaan mikä päivä on tai paljon kello on ja kaikki tapahtuneet asiat hämärtyy mielessä aika tehokkaasti siitä syystä. En mä oo ees ihan varma tapahtuiko noi edellisen postauksen asiat tossa järjestyksessä. Tai minkään muunkaan. Joskus ne silti tapahtu. Se on silti ehkä ihan hauska juttu. Ei kalenteria, ei kelloa, syödä silloin kun on nälkä, nukkua silloin kun nukuttaa. Mennä silloin kun tuntuu siltä että haluaa mennä, olla paikallaan silloin kun tuntuu siltä että haluaa olla paikallaan. Ei oo sellasta "elä vain tässä hetkessä"-fiilistä silti että puuttuis menneisyys tai tulevaisuus, ne ei vaan vaikuta kovin määrittävästi toisiinsa. Puuttuu se arjen logiikka minkä mukana on tottunut elämään. Kyllä mä tästä dikkaan.
Sen kuitenkin tiedän että ennen viisumihommia oli pääsiäinen. Mä ite joskus aikoja sitten uhosin viettäväni pääsiäistä ja eräänä päivänä ennen pääsiäistä mietittiin että mitäs se sitte vaatii. Mämmiä ei oikein tehny mieli, mutta pääsiäismunia on saatava! Eihän tälläsestä buddha-uskollisesta maasta sellasia löydy, ne on tehtävä ite.
Näin se käy: ostetaan kananmunia, puhalletaan ne tyhjäks, sulatetaan suklaata ja täytetään ne tyhjät kuoret sillä. Oli hieno toimintaa. Videoitakin otettiin muutama, näette niitä sitten kun saan sen videoasian aikaseksi.

Tässä yksi munista avattuna
Eiks oo nätti?
Piti jo joulun tienoilla pitää ton Heikin kanssa sellanen neljän ruokajuoman illallinen, mutta se sitte jotenki vähän jäi. Pääsiäinen on hyvä ajankohta ottaa vahinko takasin.

Chang, Hong Thong, Cola, Vesi
No oli meillä ruokaakin.

Sticky rice make you happy! 
Kun nyt kuitenkaan koko iltaa ei tohdi istua samassa pöydässä samassa katuruokalassa, pitääpi liikkua eteenpäin. Oltiin kuitenki pukeuduttu ja kaikkea. Oli muuten ensimmäinen kerta kahteen kuukauteen kun käytin: pitkiä housuja, sukkia ja kenkiä mitkä ei oo sandaalit.
Melkosta.
Kotvasen päässä on Bangkok Brass-niminen kuppila mihin jalkauduimme.
Niin hyvä Adele-cover tuli paikalliselta bändiltä samalla ku käveltiin sisään että meinas sulaa sydän. 
Siellähän se ilta kulu lopulta, jauhaessa paskaa ja hengaillessa.
Sitten tuli, ilmeisesti, poistumisen aika. Tarjoilijabööna ei varsinaisesti puhunut englantia mutta kirjoitti kuitenkin.
Tuli mieleen se joku Spede-sketsi missä toinen ei osaa lukea ja toinen ei kirjoittaa. 
Tälläsen se meille ojensi: 

Jaa niin siis mikä?
Above you and friend chilly up2you. Ok. Kai me sitte lähdetään menemään.
Jaa niin ja sitten tää: 

Lisää kavereita ämpäriin
No en kyllä varmasti, Heineken, tuo olutmaailman antikristus.
Kävelymatkalla takasin päin löyty joku kikkari mistä sai olutta, pari messiin ja parvekkeelle jatkoille. 

Väsynyt matkustaja
Ei tostakaa kovin pitkä matka ois ollu hammokkiin saati sänkyyn mutta joskus nää hommat menee näin.
Ja nythän ne meni just näin. 
Se oli pääsiäinen 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti