sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko

Sittehän se viikko meni Bangkokissa.
Heikki oli lähdössä tosiaan opiskelutoverinsa Tuukan kanssa eripuolelle Thaimaata, lähemmäs Burman rajaa ja vähän se oli kysymyksenä ilmassa että pitäiskös itekin lähteä messiin.
En sitte lähtenyt, johtuen parista syystä: yhtenä yönä oli vähän kuumeinen ja muutenkin paska olo eikä tehny varsinaisesti mieli hankkia itseään kovin kauas järkevästä terveydenhuollosta etenkään kun oli just tullu oltua 2,5 viikkoa kohtalaisen hc-malaria-alueella ilman mitään estolääkitystä (millä ei tietysti oo mitään merkitystä jo siitäkään syystä että muaha ei pistä itikat ees Suomessa).
Ja toisekseen, matkaileva toverini Henna oli Vietnamissa ja samaan aikaan oli Air Asialla tarjouslentoja. Kerrankos sitä nyt hetken mielijohteesta Vietnamiin lähtee. Budjetti ei antanu periks että ois voinu retkeillä Thaimaassa Vietnamin reissun lisäks. Ihan hyviä syitä olla Bangkokissa mun mielestä.
Sen viikon aikana ei tapahtunu just kyllä taas paljon mitään, Laosista tuttuihin espanjalaistovereihin tuli törmättyä yhtenä iltana, loppuaika kulu syödessä ja pohtiessa elämää. Tennistä katoin kans. Jotkut viikot elämässä vaan on sellasia.
Tai no aika monet viikot mun elämässä.
Jaa niin no mutta, Heikkihä asuu Chatuchakissa ja kuulin huhua että siellä on kohtalaisen sekavat markkinat viikonloppuna joten sinne menin. Joku sano että siellä kävis 200 000 ihmistä parin päivän aikana, ota näistä nyt sitte selvää mutta kyllä mä sen opin että käy siellä ainaki yli 20 ihmistä.
Asioita oli myynnissä kalliilla tai halvalla, ihmisiä oli paljon ja varmaan osa niistäki oli myynnissä.
Mutta tässä on nyt vaikka kuvia sieltä:
Ruokakauppa vai lemmikkikauppa? Ota näistäki nyt sitte selvää

Joku ihan random-kuva

Tää oliki jännä juttu ku jostai syystä oli ikävä tuulikellojen ääntä ja sitte tuli vastaan tuulikellokauppa. Pidin siitä.

Ton möhkäleen alareunassa täällä tulee majailtua
Seuraava kuva onkin jo Vietnamista joten mennään siihen sitte seuraavaks.

2 kommenttia:

  1. No kato ku ei vielä. Mutta toisaalta ei oo löytyny vielä sitä ite tussariakaan.

    VastaaPoista