maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihmisellä on hyvä olla tavoitteita

Välipäivitys mikä toimii myös muistutuksena itselleni.
Tänä vuonna oli tarkotus olla alle puoli vuotta Suomessa, välttäen mahdollisimman paljon siitä lumesta ja kylmyydestä ja pimeydestä, mitä jouduin sietämään melkein koko tammikuun. Sehän näillä näkymin tulee toteutumaan. Matkan varrella mukaan tarttui tavoite käydä kymmenessä maassa tänä vuonna kun tajusin että nyt ollaan jo aika lähellä. Ruotsi, Thaimaa, Laos, Vietnam, Burma, Viro, Latvia, Italia ja Malta on plakkarissa nyt. Suomea ei lasketa, eikä Kiinaa (paska maa) koska kävin siellä vaan vaihtamassa lentokonetta ja vittuuntumassa kiinalaisiin. Yks puuttuu ja se lienee Espanja.. En oo koskaan käyny manner-Espanjassa ja nyt siellä on kavereita joihin on reisuillaan tutustunu sekä Suomesta muuttaneita tovereita. Voipahan se kyllä olla joku muuki. Jos ei päästä täältä enää mihinkään vedän Kiina- tai Suomi-kortin ja on silti 10 täynnä.

Ei pitäs mennä koskaan asioiden edelle mutta ens vuoden suunnitelmana on tällä hetkellä käydä viettämässä Laosissa uusi vuosi huhtikuussa jos mahdollista, ja jo aiemmin suunnittelemani tavoite käydä viidessä maassa missä en oo koskaan käyny aiemmin! Ja niitähän riittää. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Ehkä se hidas maailmanvalloitus on nyt käynnistyny.

Kuvattomat postaukset ei kiinnosta ketään, tässä kuva Pekingin lentokentän jostain jutusta:

Onko se suihkulähde? Onko se uima-allas? Vittu jaa a se on Kiinassa.

2 kommenttia:

  1. Pääseeks sieltä jollai aluksella Afrikan puolelle? Käy vaikka jossai Tunisiassa, ni saat Afrikanki plakkariin. Ja sit tietty Kroatiaha vois olla iha jeba.

    VastaaPoista
  2. Tunisiaan vissiin pääsis paatilla. Kroatiaki oli vaihtoehtona mutta ei oikein löytyny mitää järkeviä lentoja. Marseilleen pääsis 30 eurolla menopaluun Ryanairilla nii se on nyt aika vahva kandidaatti, ellei sitte se Espanja. Katsotaan katsotaan.

    VastaaPoista