tiistai 29. tammikuuta 2013

Lähtötunnelmat

Piti kirjottaa viikonloppuna ennen lähtöä mutta koska sain mieluisan yllätysvieraan luokseni, en saanut oikein aikaiseksi joten tarkastellaanpa asiaa ja kuluneita edellisiä paria päivää näin retrospektiivissä.
Maanantaina lentelin Tukholmaan, sieltä Pekingiin ja Pekingistä Bangkokiin, pieniltä ongelmilta ei tietenkään voinut välttyä, ensimmäinen lento oli myöhässä ja tästä johtuen ensimmäinen vaihto meinasi mennä jo muutenkin vähän tiukanpuoleisen aikataulun takia melko railakkaasti päin helvettiä kun ystävällinen henkilökunta ei meinannut päästää mua koneeseen kun mulla ei oo viisumia Thaimaahan.
Lopulta onnistuin kuitenkin puhumaan itseni tilanteesta koneeseen ja loppumatka oli melko smooth sailing, paitsi Kiina oli aika perseestä ja viiminenki lento oli pari tuntia myöhässä.
Eilisilta meni katukuppilassa syödessä ja maailmanvalloitusta suunnitellessa, tänään Heikki jonka nurkissa majoittauduin meni aamulla kouluun, ite lähen tekemään viimisiä tarvikehankintoja ja illalla suunnataan yöjunalla Ubon Ratchathaniin ja huomenna tai ylihuomenna Laosiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti