perjantai 14. joulukuuta 2012

Listoja, listoja

Koko päivä on mennyt erilaisia listoja tehdessä, poislukien se aika minkä vietin Oulustoliittolaisen kaverin kanssa päiväkaljalla.
Lista asioista mitä pitää hoitaa ennen kuin voi muuttaa, lista asioista mitä pitää olla ehdottomasti mukana, toinen lista asioista mitä ehdottomasti ei tule olemaan mukana, lista asioista mistä pitää hankkiutua eroon, lista siitä miten paljon rahaa (mitä ei ole) kuluu kaikkien askareittenpaskareitten suorittamiseen. Lista siitä mitä listoja vielä pitäis tehdä. Olo on ku Supernaiivissa. Heittelen palloa seinään. Ja kiroan sitä että mulla ei oo hakka-lelua. Se menee muuten "asioita mitä pitää ehdottomasti olla mukana"-listalle.
Ja tärkeimpänä lista ihmisistä, jotka on tavattava ennen kuin tekee mitään peruuttamatonta. Mikä osoittautui ennakoitua vaikeammaksi ja listasta tuli vähän vitusti pidempi kuin mitä etukäteen luulin.
Tavarasta ja kämpästä ja kaikesta luopuminen on aika helppoa, koska mulla ei oo ollu tapana muodostaa juuri minkäänlaisia tunnesiteitä asuntoihin missä oon asunut tai tavaroihin mitä omistan, niitä tulee ja menee joka tapauksessa.  Lopulta neki on kaikki yhen tulitikun päässä siitä ettei niitä olis koskaan ollutkaan enkä mä osaa ikävöidä niitä niin.
Ihmiset taas on vähän vaikeempia polttaa, tai no ei ehkä, mutta vaikeempia unohtaa ainakin. Tolla listalla on nyt n. 50 nimeä ja varmaan vajaa kolmannes jää näkemättä joka tapauksessa vaikka mitä tekisin. Vituttaa.
Pitää opetella olemaan anti-sosiaalisempi eikä enää koskaan tutustua kehenkään niin vastaavat henkilökohtaiset tragediat on vältetty ikiajoiksi. Tai vaihtoehtoisesti vois opetella toimimaan ajoissa eikä jättää kaikkea aina ihan viime hetkeen. Oli miten oli, näillä mennään ku muutakaan ei oo. Nyt takaisin niihin listoihin ja ennakoiva siivous koska huomenna on yks kappale turkulaisia päiväsaunomassa luonain mun.
1 kommentti: